Effaclar SpotScan

A hatékony megoldások pontos teszttel kezdődnek. Az Effaclar SpotScan egy rendkívüli innováció a La Roche-Posay-tól. Kiterjedt tudományos alapokon nyugvó mesterséges intelligenciát alkalmaz az aknés bőrállapot egyéni felméréséhez.

Effaclar SpotScan

A legpontosabb és leginnovatívabb algoritmus létrehozásának érdekében a La Roche-Posay bőrgyógyászokat hívott össze a világ minden tájáról, hogy több mint 6.000 különböző bőrszínű, bőrtípusú és akné-fokozatú férfi és nő képeit elemezze. Az Effaclar SpotScan pontosságát klinikai vizsgálat igazolta.

"Az Effaclar SpotScan kifejlesztése jelentős vállalkozás volt. Közel két év alatt hat verziót hoztunk létre, és több mint 6.500 fényképet elemeztünk 5 bőrgyógyásszal és 3 klinikai kutató szervezettel. Az eredmény egy nagyon pontos és megbízható szolgáltatás lett." 
Dr. Sophie Seite, a La Roche-Posay tudományos igazgatója.

Személyre szabott javaslatok a pontos eredményekért
Az Effaclar SpotScan tesztje azonnal értékeli a látható bőrhibák számát és az akné fokozatát: 0 és 4+ közötti pontszámot ad (és felhívja a figyelmet a bőrgyógyászati konzultáció szükségességére). A teszt alapján a szolgáltatás egy arcápolási programot és speciális bőrápolási tippeket javasol. Az előtte/utána szimulátor megmutatja a várható eredményeket, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a bőrük változását.

"Az Effaclar SpotScan a La Roche-Posay elkötelezettségéből származik, amelynek értelmében a technológiát a fogyasztók számára adott tanácsokhoz használja. A szolgáltatás célja, hogy mindenkinek a megfelelő elemzést kínálja: a jó információt és a jó termékeket a hatásos eredményért és a szebb bőrért.”
A L'Oréal Technology Incubator globális alelnöke

Az Effaclar SpotScan megváltoztatja a bőrgyógyászatot

3 kérdés Dr. Brigitte Dréno bőrgyógyászati szakértőhöz:

Dr. Brigitte Dréno - a franciaországi CHU Nantes bőrgyógyászati tanszékének vezetője - szorosan együttműködött az Effaclar SpotScan mögött álló mesterségesintelligencia-szakértőkkel, hogy segítsen létrehozni a bőrhibák fokozatának pontozásos rendszerére épülő szabadalmaztatott algoritmust.

1. Mit nyújt az Effaclar SpotScan a bőrgyógyászatnak és az akné elleni harcnak?
Az Effaclar SpotScan nagyszerű példája annak, hogyan tud a szépségápolás és a mesterséges intelligencia együtt dolgozni. Az algoritmus a pattanások, mitesszerek és akné-foltok alapján értékeli az akné fokozatát, és hangsúlyozza a bőrgyógyászati kontroll fontosságát. A pattanások hegeket hagyhatnak és esetleges pszichés hatásokkal járhatnak. Az Effaclar SpotScan algoritmusa segíthet felgyorsítani a bőrgyógyászati konzultációról való döntést, így a kezelés előbb megkezdődhet és pozitív pszichológiai hatást gyakorolhat.

2. Miért jó az Effaclar SpotScan a használóinak?
Az Effaclar SpotScan segíthet a fogyasztóknak felmérni akné fokozatukat. Az ember minden nap látja a bőrét, ezért nem mindig veszi észre a javulást. Az Effaclar SpotScan-nel a felhasználók fényképeket készítenek, így az eredmények könnyebben láthatóak. Ez pedig motiválhatja is őket. Az Effaclar SpotScan segít követni, hogyan változik a bőr, ami motiváló hatással bírhat.

3. Miként segíti az Effaclar SpotScan a bőrgyógyászokat a mindennapos munkájuk során?
Úgy gondolom, hogy az Effaclar SpotScan emlékeztetni fogja a bőrgyógyászokat a különböző fokozatú akné-állapotok kezelésének általános szabályaira.
Minden bőrgyógyásznak megvan a saját módszere az akné kezelésére; az Effaclar SpotScan segíthet ezen kezelések szabványosításában.
Úttörő az "okos" szépségápolásban.
Az Effaclar SpotScan fontos előrelépést jelent az "okos" szépségápolásban. Az első a My UV Patch volt, amelynek célja a fogyasztók oktatása az UV-sugárzás veszélyeire és a napon tartózkodás biztonságosabbá tétele. Tudjuk, hogy az információ fontos a bőr szépségének szempontjából; a fogyasztóknak előbb meg kell érteniük a bőrüket ahhoz, hogy javíthassanak az állapotán.
A La Roche-Posay bőrgyógyászokkal szorosan együttműködve teremti meg a bőr számára a jobb megoldások jövőjét. Mi hiszünk a bőrgyógyászok szakértelmében: csapatunk több mint 90.000 bőrgyógyászt látogat a világ minden táján, hogy jobban meg tudja érteni a különféle bőrtípusok szükségleteit. Az Effaclar SpotScan nem jöhetett volna létre bőrgyógyász partnereink nélkül.

A La Roche-Posay
A világszerte több mint 90.000 bőrgyógyász által ajánlott La Roche-Posay dermokozmetikai márka küldetése, hogy jobb életet kínáljon az érzékeny bőrűeknek. Az 1975-ben egy gyógyszerész által életre hívott márka ma már több mint 60 országban van jelen. Mindennapos bőrápolók különleges választékát kínálja minden bőrtípusra a megfelelő bőrápolási gyakorlatok népszerűsítése érdekében minden bőrproblémának megfelelően. A márka saját, különleges, szelénben gazdag vizével gazdagított összetételeket fejleszt. Ezt a vizet antioxidáns és bőrnyugtató tulajdonságai miatt Európa első bőrgyógyászati központjában, a La Roche-Posay Termálközpontban is használják. A termékeket szigorú formulációs előírások alapján dolgozzák ki, minimális számú összetevővel, optimális koncentrációban. Emellett a La Roche-Posay termékeknek szigorú klinikai vizsgálatoknak is meg kell felelniük a hatékonyság és a biztonságosság szempontjából, még érzékeny bőrön is. A világszerte népszerű dermokozmetikai márka legfontosabb termékcsaládjai: Lipikar (száraz bőrre), Anthélios (fényvédelem), Effaclar (aknéra), Tolériane (érzékeny bőrre) és Cicaplast (bőrregenerálásra).

Kapcsolódó termékek

LA ROCHE-POSAY#Effaclar Duo (+) Light színezett arcápoló krém 40 ml

LA ROCHE-POSAY
Effaclar Duo (+) Light színezett arcápoló krém 40 ml

Ár: 7.919 Ft

LA ROCHE-POSAY#Effaclar Mitesszerek és zsíros bőr elleni program (400+40+100 ml)

LA ROCHE-POSAY
Effaclar Mitesszerek és zsíros bőr elleni program (400+40+100 ml)

Ár: 17.875 Ft

LA ROCHE-POSAY#Effaclar Kifényesedés elleni program (400+40+100 ml)

LA ROCHE-POSAY
Effaclar Kifényesedés elleni program (400+40+100 ml)

Ár: 17.349 Ft

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...