Slow Age Night - A holnap a ma éjjellel kezdődik

A bőröregedés jeleinek kialakulása 80%-ban nem genetikai eredetű, hanem az úgynevezett expozómtól függ: az UV-sugárzás, a légszennyezés, a stressz – olyan mindennapi külső és belső agresszorok, amelyek szemmel láthatóan befolyásolják bőrünk állapotát. A bőrsejtek anyagcseréje ezek hatására lelassulhat, a fakó arcbőr, apró ráncok, pigmentfoltok idő előtt megjelenhetnek.

Slow Age Night - A holnap a ma éjjellel kezdődik

Hogyan védekezhetünk ez ellen? Mint bármely szervünknek, a bőrnek is szüksége van megfelelő mennyiségű oxigénre a működéshez. A sejtek oxigénnel való feltöltéséhez az éjszaka az ideális időszak, hiszen ekkor a bőr mikrokeringése természetes módon felgyorsul, megkönnyítve az oxigén sejtekbe jutását. A bőr természetesen regenerálódik, és a káros behatások ellen védelmet nyújtó antioxidánsokkal töltődik fel. 
Ennek a folyamatnak a támogatásásra a Vichy Slow Age arckrémcsaládját a Slow Age éjszakai krémmel egészíti ki, amely maszkként is használható. Felüdíti és megújítja a bőrfelszínt. Egyedülálló éjszakai arckrém, amely támogatja a bőr oxigénellátását és felgyorsítja regenerálódásának folyamatát

Tiszta rezveratrol 
A hagyományos kínai gyógyászatban már régóta alkalmazott japánkeserűfűből származtatott rezveratrol rendkívül erőteljes antioxidáns. A 100%-ban tiszta és természetes növénykivonat magas koncentrációban található meg a Slow Age éjszakai krémben az optimális hatékonyságért. A formula hozzájárul a sejtlégzésért felelős mitokondriumok serkentéséhez. A bőr antioxidáns védelmét aktiválva pedig a stressz és a légszennyezés ellen is felveszi a harcot.

Antioxidáns baicalin
A kínai gyógyászatban szintén jól ismert Scutellaria baicalensisből kivont baicalin a rezveratrollal együttműködve a krémben igen erős antioxidánsként csökkenti a bőröregedés szabad szemmel nem látható, oxidatív és gyulladásos folyamatait.

Bőrerősítő bifidusz 
A bifidusz, amely egy probiotikum-származék, segíti és erősíti a külső hatásokra érzékeny bőr védelmi funkciót, miközben csökkenti annak szárazságát és érzékenységét. 

A növényi gyógykrémek által ihletett szín. Teljesen természetes (karamell & baicalin). Friss, „botanikus” illat. Különleges textúra, mely könnyen a bőrbe olvad.

​Alkalmazd kétféleképpen
1. Éjszakai arcápolóként: Vigyük fel a krémet a megtisztított bőrfelületre, majd adjuk át magunkat a pihentető alvásnak. Éjszaka bőrünk feltöltődik, megújul. Arcunk reggel így simábbnak, ragyogóbbnak, üdébbnek érződhet. Használjuk minden éjszaka, hogy a kisebb ráncok kisimuljanak és a bőr regenerálódhasson.
2. Arcmaszkként: heti egy alkalommal vigyünk fel egy vékony réteg krémet az arcunkra, hagyjuk rajta 10 percig, majd alaposan masszírozzuk bele a bőrbe. A felesleg vattakoronggal könnyen eltávolítható. Bőrünk reggel így egységes, puha tapintású lehet.

Éjszakai krémként vékony rétegben vigyük fel.
Maszkként 10 percig hagyjuk hatni a bőrön, majd töröljük le!
30 perccel a krém felvitele után a bőr oxigén-ellátottsága növekszik.*
Az első éjszakát követően a nők 92%-a érzékelte bőrét simábbnak és egyenletesebbnek.**
2 hónap után 14%-kal halványabb pigmentáció és 25%-kal kevesebb ránc.***

*Parciális O2 mérés 24 alanyon.
**52 nő tapasztalatai szerint.
*** Klinikai értékelés 52 nő részvételével. 

Kapcsolódó cikkek

Ez történik a bőröddel, miközben alszol

Ez történik a bőröddel, miközben alszol

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
2024 © Ideálisbőr.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...